Comenzile plasate pe site-ul Metode-Copiat.ro vor fi expediate printr-o firma de curierat rapid, FanCourier de regula, termenul de livrare fiind de 24~48 de ore. Toate produsele sunt atent verificate inainte de expediere si sunt ambalate corespunzator. Puteti cere serviciul Deschidere si Verificare Colet Inainte de a Plati, serviciu optional, astfel veti fi siguri ca veti primi exact ce ati comandat. Plata se va face la curier dupa inmanarea coletului.

     Livrarea se face in toate localitatile cu acoperire Fancourier. Mai jos aveti o lista unde puteti verifica daca locatia unde doriti a se face livrarea se alfla in aria de acoperire a firmei de curierat. De regula in lista intra toate orasele din romania + satele si comunele aflate la 20km in jurul acestora. Din experienta noastra de pana acum pt cazul satelor si comunelor livrarea poate intarzia cu 6~12 ore deoarece o masina trebuie sa vina special pt dv. Daca aveti nevoie cat mai repede de colet RECOMANDAM sa cereti comanda pe sediul fancourier din cel mai apropiat oras de dv, urmand sa mergeti personal la sediu sau sa trimiteti chiar si o persoana cunoscuta(ruda,prieten) sa ridice comanda. De exemplu daca astazi faceti o comanda la noi la ora 16.00, maine de incepand cu ora 9 puteti merge sa ridicati coletul de la sediu fancourier. Astfel nu mai trebuie sa asteptati curierul pana dupamasa sau chiar ziua urmatoare daca satul sau comuna dv este mai departe de oras. 

     Pentru cei care doresc livrarea la adrese din oras de regula livrarea se face in ziua urmatoare efectuarii comenzii incepand cu orele 9-19. Nu putem preciza o ora anume deoarece depinde de volumul si traseul curierului din ziua respectiva. Veti fi contactati totdeauna de curier inainte de livrare de regula cand este prin zona locatiei respective.

     Pentru situatia cand satul sau comuna dv nu se afla in lista de mai jos iar cumparatorul doreste numaidecat ca sa i se livreze comanda la adresa respectiva FanCourier percepe tarif separat de aprox 2lei/km suplimentar.

     SAMBATA se fac livrari pana la ora 14.00 

     DUMINICA nu se fac livrari!

     Lista cu localitatile unde nu se percep taxe suplimentare pt transport(tineti tasta "Ctrl"apasat si tasta "F" apoi scrieti sus in dreapta numele localitatii dv si vedeti daca va apare in aceasta lista):

da click aici pt a descarca lista


     Aici aveti toate NUMERELE DE TELEFON  ale sediilor FanCourier din intreaga Romanie:

da click aici pt a descarca lista

     Pentru a verifica unde se afla comanda dv puteti accesa lincul de mai jos unde veti introduce numarul de transport(AWB) pe care il gasiti in comanda dv de pe site sau pe unul din emai-lurile de confirmare primite d ela noi:

afla statusul comenzii tale aici